Pelaa ja voita kilon kultaharkko!

BetssonNetEntin peliverkostolla on tarjota pelaajille huikea kampanja maaliskuussa. Tarjolla on nimittäin yhdelle onnekkaalle arvontojen voittajalle kokonainen, yhden kilon kokoinen kultaharkko, jolla arvoa on euroissa mitattuna peräti yli 35 000 euroa!

Kyseistä palkintoa pääsee havittelemaan useammassakin eri pelipaikassa, sillä kyseessä on koko NetEntin peliverkoston kampanja. Ja NetEntin peliverkosto on todella laaja joten pelipaikkoja tämän arvonnan voittamiseen on useita. Osallistumaan pääsee pelaamalla 50 eurolla yhtä, mitä tahansa NetEnt -peliä. Ja kun peliaikaa on koko maaliskuu, pelaajalla on upeat mahdollisuudet kerätä arpoja tämän kuun aikana mukava määrä.

Palkintona on siis upeasti yhden kilon painoinen kultaharkko, joka on 99,% kultaa. Kyseiseen harkkoon on painettu uniikki sarjanumero ja luonnollisesti mukana tulee myös aitoustodistus. Kultaharkko on pakattu myös upeaan tammilaatikkoon, joten voittaja voi säilyttää voittamaansa kultaharkkoa arvon mukaisessa laatikossa.

Kisa on tarjolla vain suomalaisille, ruotsalaisille ja norjalaisille pelaajille, joten eiköhän kuitata olympialaisten mitalitaulukon pettymykset ja napataan tässä kultaa Suomeen, Iivo Niskasen tavoin. Katsasta samalla oman pelisivustosi mahtavat kampanjat, siellä on taatusti tällekin viikolle taas melkoisesti rahanarvoisia kampanjoita tarjolla. Muista että sinulla on koko kuukausi aikaa osallistua tähän kultaharkkokampanjaan, joten jokainen pelattu pelieuro NetEntin kolikkopeleihin vie sinua lähemmäksi tätä huikeaa arvontaa. Arvonta suoritetaan 2.4. ja voittaja ilmoitetaan 3.4.2018. Onnea arvontaan!

Osallistu arvontaan Betssonilla!