Mr Green tarjoaa käteistä koko vuodelle!

Mr GreenKyllä, totta se on. Viisi onnellista voittajaa tulee voittamaan rahapotin joka viikko vuoden 2018 ajan. Voittopotit ovat 1000 euroa, 500 euroa, 250 euroa, 100 euroa ja 50 euroa, joten osallistuminen arvontaan kannattaa ehdottomasti suorittaa. Itse osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tulee pelata tiettyjä pelejä 100 kierrosta ja saat automaattisesti yhden arpalipukkeen tammikuun 2018 alussa suoritettavaan arvontaan. Arpoja voi kerätä rajattoman määrän, joten niiden kerääminen kannattaa aloittaa vaikka heti.

Kampanja on voimassa aina tammikuun 2018 1. päivään saakka ja pelit joissa arpalipukkeita voi lunastaa, ovat Orient Express, Reactoonz, Mermaids Diamond, Neon Jungle, Medusa 2, Venice Magic, Sakura Fortune ja Dragon sisters and Hidden. Käy siis pelaamassa vaikka joka päivä ja lunasta arpoja huimaan arvontaan, sen verran hienot palkinnot ovat nyt kyseessä.

Ja mikä parasta, näissä voittorahoissa ei ole kierrätysvaatimuksia, joten rahat tulevat pelitilillesi ja itsellesi mallilla puhtaana käteen. Itse arvonta suoritetaan 2.1. Mr Green livekasinolla ja Mr Green kampanjasivuille päivitetään päivittäin 10 parasta arpojen kerääjää. Toki voit voittaa jonkun poteista osallistumalla vain yhdellä arvalla, mutta mitä enemmän arpoja kehissä, sitä paremmaksi voittomahdollisuutesi muodostuvat.

Mr Green sivustolla on joulukuun ajan käynnissä monta muutakin huikeaa kampanjaa ja suosittelemme suuntaamaan sivustolle katsastamaan mitä kaikkea täältä löytyykään. Onnea arvontaan ja parhaisiin peleihin.Ensimmäiset voittorahat kilahtavat pelitilille jo 8.1.2018, oletko sinä valmis?

Tästä kilpailemaan käteispalkinnoista!