Mr Green munajahdissa upeat palkinnot!

Mr GreenJa tottakai, kyllähän pääsiäistä vietetään myös Mr Greenillä! Luvassa ja itse asiassa jo käynnissä on kolme mahtavaa pääsiäismunajahtia, osallistu vaikka kaikkiin kolmeen!

Ensimmäinen jahti on huima pääsiäismunajahti, jossa Mr Green on laittanut 25:een pääsiäismunaan satunnaiset 25-750 euron palkinnot! Juuri sinä pääset osallistumaan näihin arvontoihin pelaamalla kampanjan pelikokoelman pelejä 100 kierrosta ja yhdessä päivässä voit hamstrata jopa 100 pääsiäismunaa itsellesi. Ja mitä enemmän munia, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa! Yksi onnellinen pelaaja löytää munasta 750€, toinen 500€ ja kolmaskin vielä 250€.. Lisäksi on tarjolla mukava määrä pienempiä rahapalkintoja. Tämä kampanja on voimassa 23.3. 01:00 – 2.4. 00:59.

Toisessa jahdissa pääset kisaamaan ilmaiskierroksista, pelaa kampanjan pelikokoelman pelejä ja olet mukana kilvassa. Voittajat ratkotaan voittamalla, eli mitä isompi voitto panostukseen suhteutettuna, sitä korkeammalla olet listassa. Ja 500 suurinta voittajaa tulevat kauhaisemaan Pääsiäisen kunniaksi 200 ilmaiskierrosta Northern Sky -peliin. Tämä kampanja on jo käynnissä ja kestää aina 28.3. klo 00:59 saakka.

Kolmannessa jahdissa on taas kyse pääsiäisarvonnasta, sillä jokainen kampanjan aikana pelattu peli satupelikokoelmassa tuottaa sinulle yhden arvan pääsiäisarvontaan. Ja tässä arvonnassa 500 onnellista pelaajaa tulee saamaan 200 ilmaiskierrosta peliin nimeltä Sticky Bandits. Tämä kampanja on voimassa 28.3. klo 01:00 – 2.4. klo 00:59.

Katso kaikki kampanjapelit Mr. Greenin kampanjasivuilta ja vietä oikein mukava ja munarikas pääsiäinen Mr Greenin pelikasinolla!

Kolme pääsiäiskampanjaa Mr Greenillä!