Mahtipalkinnot Mr Greenin arvonnassa!

Mr GreenPääsiäisen pyhät takana ja aikaa taas vaikka mihin. Mr Green täyttää kivasti kalenteriaan kampanjaosastolla ja tällä kertaa pelaajalle on tarjolla huimasti käteispalkintoja ja kirsikkana kakussa tai kermana mämmikulhossa huima parin viikon matka kahdelle Chileen ja Pääsiäissaarille!

Pelaajan tehtävänä on osallistua haasteisiin, eli pelaajan tulee suorittaa kolme annettua haastetta mahdollisimman vähissä kierroksissa. Kun pääset 700 parhaan joukkoon saat varmuudella käteispalkinnon, ykköselle on luvassa siis hulppea matkapalkinto Chileen ja Pääsisäissaarille. Sijat 2.-700. tulevat saamaan rahapalkintoja, minimissään 20 euroa ja maksimissaan jopa 6500 euroa! Ja jos sijoitus 200 parhaan pelaajan joukkoon, osallistut erilaisiin arvontoihin, joissa on luvassa lisäpalkintoja!

Kolme mielenkiintoista, mutta melko helppoa haastetta ovat:

  • Vikings Go Berzerk -kolikkopeli: Kerää 30 ilmaiskierrossymbolia
  • Gem Rocks – kolikkopeli: Aktivoi mikä tahansa 2×2 Gem Rock viisi kertaa
  • Easter Island – kolikkopeli: aktivoi ”Laajenevat rullat” toiminto viisi kertaa

Ykkössija on todella tavoittelemisen arvoinen, sillä se sisältää menopaluu lennot kahdelle hengelle Euroopan sisältä Santiagoon Chileen, lentokenttäkuljetukset, 13 yön majoitukset Chilessä ja Pääsiäissaarilla, 14 päivän opastetun kierroksen alueen ikonisimmille ja suosituimmille nähtävyyksille. Unelmapalkinto odottaa siis ottajaansa, oletko se kenties sinä?

Osallistua voit useamman kerran ja paras suoritus noteerataan! Onnea matkaan, nyt on tavoittelemisen arvoisia palkintoja jälleen tarjolla! Mr Greenillä tietenkin. Katso ykköspalkinnon kaikki speksit ja käteispalkintojen jakotaulukko Mr Greenin kampanjasivuilta.

Pistä linjat laulamaan Mr Greenillä!